Πανναξιακός ΑΟ: Πέμπτη θέση στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες και 5 μετάλλια ο απολογισμός

spot_img

Πανναξιακός ΑΟ: Πέμπτη θέση στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες και 5 μετάλλια ο απολογισμός

Μία ακόμη σπουδαία σε απολογισμό διοργάνωση διεξήχθη στη Χίο για το τμήμα στίβου του Πανναξιακού.

Η ομάδα της Νάξου κατέλαβε την 5η θέση, κατακτώντας και 5 μετάλλια, με τον σύλλογο να συγχαίρει τους αθλητές της ομάδας, για τις επιτυχίες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του Πανναξιακού και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τους αθλητές στίβου του συλλόγου που διέπρεψαν στους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες που έγιναν στη Χίο το Σαββατοκύριακο 9 με 10/10/2021.

Συγκεκριμένα η ομάδας μας κατέλαβε συνολικά την 5η θέση στη γενική βαθμολογία και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια (Κάσσου 1500μ,Ακτύπης Σφαιροβολία)2 αργυρά μετάλλια (Ανέστη Ελίνα 100μ,Ξιφαρά Δανάη άλμα εις μήκος) και 1 χάλκινο μετάλλιο (Ισμαιλάι Σέγκα ακοντισμός Κ18). Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι  υπόλοιποι όμως αθλητές μας πήραν αξιόλογες θέσεις και ικανοποίησαν με τις επιδόσεις τους.

Ευχαριστούμε πολύ την ΕΑΣ Κυκλάδων για την βοήθεια της στην διοργάνωση των αγώνων και την φιλοξενία που μας παρείχε στο νησί της Μυκόνου.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς της ομάδας  όπως και τον απλό Ναξιώτη πολίτη που με την συνδρομή τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεκπεραίωση της δύσκολης αυτής αποστολής .

Συγκεκριμένα οι χορηγοί των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων είναι:

Κουτελιέρης Σούπερ μάρκετ

Κίτρον καφέ

Παπαϊωάννου Knauf

Hello Greece

Zas travel-bluestar

Αρτοποιείο Kάγκανης

Revoil Βαθρακοκοίλης (Φικας),

ΚΤΕΛ Νάξου

Μπαξές

για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                         Ο έφορος στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης          Τομπάς Πλάτων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ