Πανναξιακός ΑΟΚ: Τον πρώτο λόγο ο Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης!

spot_img

Στον μπασκετικό Πανναξιακό έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες ανοικοδόμησης, τόσο του έμψυχου υλικού για την νέα σεζόν, όσο και της τεχνικής ηγεσίας, με την οποία θα πορευτεί η ομάδα στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις. Ένα θέμα που “καίει” είναι αυτό του προπονητή. Η ιστοσελίδα μας έχει φυσικά το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του arthografos.gr, τον πρώτο λόγο για την θέση αυτή, έχει εκ νέου ο Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης.

Ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των ιθυνόντων του Πανναξιακού ΑΟΚ, ώστε να αναλάβει ξανά το ανδρικό τμήμα, αλλά και κάποια από τα τμήματα υποδομών. Η διοίκηση της ομάδας, είναι ευχαριστημένη από την δουλειά του Παναγιώτη Χατζηαυγουστίδη και αυτό φαίνεται πως θα οδηγήσει τις δύο πλευρές, στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, πως αυτά που πηγάζουν εκ των έσω, είναι πως ο φετινός Πανναξιακός θα έχει βλέψεις για το κάτι παραπάνω, ενώ θα κινηθεί και δυναμικά στην μεταγραφική περίοδο, με τον πρόεδρο της ομάδας Στάθη Κρητικό και τους συνεργάτες του, να δουλεύουν νυχθημερόν, για την εύρεση των καλύτερων δυνατών επιλογών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ