Πανναξιακός ΑΟΝ: Χτίζεται το νέο ρόστερ, «μπάσιμο» σε Νικολογιάννη

spot_img

Πανναξιακός ΑΟΝ: Χτίζεται το νέο ρόστερ, «μπάσιμο» σε Νικολογιάννη

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανοικοδόμηση του νέου ρόστερ του Πανναξιακού, εν όψει της συμμετοχής του στις εγχώριες διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Νάξου, έχει ήδη ξεκινήσει τις μεταγραφικές τις κινήσεις, καθώς έχουν αποκτηθεί οι Νικολέττα Καλαφουλίδου, Αθανασιά Λιάγκη, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Εμμανουέλλα Χαιρεκάκη, Έλλη Μανάι και η Vlasic.

Σε αυτές τις κινήσεις, αναμένεται να προστεθούν επίσης δύο ακόμα αθλήτριες, καθώς τόσο η κεντρική Γεωργία Μητακίδου, όσο και η πασαδόρος Εύη Φλιάκου έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του Πανναξιακού.

Παράλληλα όσον αφορά το ρεπορτάζ του Πανναξιακού, αξίζει να αναφερθεί πως έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στην Ασημίνα Νικολογιάννη η οποία ωστόσο μέχρι στιγμής εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες μας λένε, πως έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, με ομάδα της Ιταλίας.

Ο Πανναξιακός όπως και να έχει βρίσκεται σε αναζήτηση δύο ξένων ακραίων, έχοντας δώσει dead line στη διεθνή ακραία Ασημίνα Νικολογιάννη, αναμένοντας την οριστική απάντησή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ