Πανναξιακός: Ηχηρό μήνυμα το deal με Γιώργο Δερμάτη – Οι ακαδημίες σε πρώτο πλάνο και έπεται συνέχεια

spot_img

Πανναξιακός: Ηχηρό μήνυμα το deal με Γιώργο Δερμάτη – Οι ακαδημίες σε πρώτο πλάνο και έπεται συνέχεια

Ο Γιώργος Δερμάτης είναι πλέον και επίσημα ο νέος τεχνικός των υποδομών του Πανναξιακού ΑΟΝ, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσω ανακοίνωσής του.

Μία κίνηση που ομολογουμένως τάραξε τα νερά και απέδειξε περίτρανα πως όταν άπαντες έχουν τον ίδιο σκοπό και τα ίδια όνειρα, δύσκολα δεν θα επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Καθώς η ομάδα της Νάξου θα προσπαθήσει να “χτίσει” και πάλι πάνω στο κεφάλαιο που ονομάζεται “ακαδημίες”. Για κάτι που είχε να περηφανευτεί όλα αυτά τα χρόνια και όχι άδικα.

Κι όταν θέλεις να χτίσεις πάνω σε γερές βάσεις και όχι σε χάρτινους πύργους, θα πρέπει να σκεφθείς με γνώμονα το καλό του συλλόγου, αφήνοντας απ’ έξω τα πεπραγμένα του παρελθόντος.

Η διοίκηση του Πανναξιακού έπραξε ορθά ακόμη μία φορά. Και λέμε ακόμη μία φορά, γιατί την πρώτη απόφαση να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα-παρωδία την πήρε, βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό του σωματείου και των αθλητριών του και φυσικά του νησιού, βλέποντας να έρχεται το “ναυάγιο”… Γιατί όποιος θεωρεί πως το Κύπελλο ήταν μία αξιοπρεπής διοργάνωση, για να παιχτεί κάτι φέτος, μάλλον είναι γελασμένος.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο Πανναξιακός, μια ομάδα που έχει αποκτήσει πλέον μεγάλη εμπειρία η σύνθεσή της, ξεκίνησε την κινητικότητα από χαμηλά. Από τις υποδομές του. Θέλοντας πάνω σε αυτές να οικοδομήσει και τη νέα ομάδα, που θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν πως ο Πανναξιακός θα υποβιβασθεί, πως ο Πανναξιακός δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα κτλ… Δεν γνώριζαν όμως πως η διοίκηση πριν προβεί σε κάθε της κίνηση, ήξερε πολύ καλά το τι θα ακολουθήσει και δεν θα έβαζε σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο τον σύλλογο.

Έτσι η ομάδα της Νάξου με συνοπτικές διαδικασίες, ξεκίνησε να πράττει, δίνοντας τα κλειδιά των ακαδημιών στον Γιώργο Δερμάτη.

Δείτε τι δήλωσαν αμέσως μετά την ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας του Γιώργου Δερμάτη, τόσο ο έμπειρος προπονητής, όσο και ο πρόεδρος Γιώργος Γιαννάκης.

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ, κ. Γιώργος Γιαννάκης αμέσως μετά την επίσημη συμφωνία τόνισε:

Αποτελούσε κύριο μέλημά μας από την πρώτη στιγμή της σύστασης σε σώμα αυτής της διοίκησης, να ξαναζωντανέψουμε τις ακαδημίες μας. Θεωρούμε πως για τον σκοπό μας αυτό, καταλληλότερος προπονητής από τον κ. Δερμάτη δεν θα μπορούσε να βρεθεί. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε από το νησί μας, με τις γνώσεις του και την εμπειρία του στο βόλεϊ θα βοηθήσει τα παιδιά μας να γίνουν καλύτεροι αθλητές αλλά και καλύτεροι άνθρωποι. Σαν διοίκηση θα είμαστε δίπλα του και θα του παρέχουμε όλα τα εφόδια να ολοκληρώσει το έργο του“.

Ο κ. Δερμάτης μίλησε στο paon.gr για τη νέα συνεργασία με τον Πανναξιακό ΑΟΝ:

“Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόταση της διοίκησης να συνεργαστώ ξανά με τον Πανναξιακό ΑΟΝ. Είναι μία ομάδα με την δική της ιστορία τόσο στις Κυκλάδες σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και στην Ελλάδα σε επίπεδο γυναικών. Για να πετύχουμε τον σκοπό μας, θα πρέπει τόσο εγώ αλλά και η διοίκηση να εργαστούμε σκληρά και να είμαστε μαζί στον κοινό στόχο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ισχυρή συμπαράστασή από τον κόσμο τής Νάξου για την ανάπτυξη του αγαπημένου τους αθλήματος και την εξέλιξη των παιδιών τους.”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ