Παντέλης: «Πιο πολύ μας βλέπουν τα καράβια, τα πούλμαν, τα αεροπλάνα, παρά τα σπίτια μας»

spot_img

Ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Παντέλης μίλησε  στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στην έντυπη έκδοση του «ΦΩΣ» και τον Θέμη Σινάνογλου  για την… Οδύσσεια της νεοφώτιστης στη Football League Σαντορίνης που χρησιμοποιεί ως έδρα τη Νάξο. Είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα  για την ταλαιπωρία που περνάει η ομάδα της Σαντορίνης που πρώτη φορά βιώνει στα 25 χρόνια της προπονητικής του καριέρας.

 

Τα κυνηγάω αυτά τα παράξενα, δεν τα αφήνω. Διαβάστε την ατελείωτη… Οδύσσεια που περνάνε στην ομάδα της Σαντορίνης, η οποία έχει δηλώσει έδρα τη Νάξο και είναι παίκτες με προπονητή συνέχεια στα καράβια, στα αεροπλάνα, στα πούλμαν! Δεκαετίες στο ποδόσφαιρο ο έμπειρος προπονητής Νίκος Παντέλης δεν τα έχει ξαναζήσει αυτά. Πρωτάθλημα… κορονοϊού Φούτμπολ Λιγκ.

Παραδόξως, η ομάδα πάει πολύ καλά! Είχα κάνει μια συνέντευξη το καλοκαίρι με τον ισχυρό άνδρα της Σαντορίνης, Βαγγέλη Φουστέρη, και είχα τονίσει ότι η ομάδα αυτή που προέκυψε από την ένωση τοπικών ομάδων στο νησί έχει λεφτά…

Διάβασα ένα ποστ του Φουστέρη ότι σε δώδεκα μέρες μέσα, τρεις μέρες μόνο ήσασταν στη Σαντορίνη. Πες μου τι γίνεται με αυτό το θέμα.

Λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που έχουμε με το γήπεδο, επειδή είναι πλαστικό στη Σαντορίνη, έχουμε δηλώσει έδρα στη Νάξο και παίζουμε εκεί. Πρώτη αγωνιστική λοιπόν παίξαμε στη Νάξο με την Καλαμάτα, Κυριακή. Είχαμε πάει από την Παρασκευή στη Νάξο. Δευτέρα γυρίσαμε Σαντορίνη και την Τρίτη φύγαμε πάλι για να πάμε Αθήνα, γιατί την Τετάρτη παίζαμε με την Καλλιθέα. Πέμπτη πρωί φύγαμε από Αθήνα για να πάμε Σαντορίνη και την Παρασκευή φύγαμε από τη Σαντορίνη πάλι για να πάμε στη Νάξο, αφού παίζαμε την Κυριακή με το Αιγάλεω που το νικήσαμε. Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή είναι το πρωτάθλημα…

Προπονήσεις πού κάνεις;

Όπου μπορούμε, λίγο στη Σαντορίνη, λίγο στη Νάξο, λίγο στην Αθήνα…

Ο πλαστικός έχει μεγάλη διαφορά από τον φυσικό χλοοτάπητα;

Ναι, έχει μεγάλη διαφορά αυτό που έχουμε στη Σαντορίνη. Γι’ αυτό πάμε από την Παρασκευή στη Νάξο για να κάνουμε μία προπόνηση στο χορτάρι το Σάββατο. Και τη Δευτέρα το πρωί μετά το ματς κάνουμε μία προπόνηση στη Νάξο πριν πάρουμε το καράβι για να γυρίσουμε στη Σαντορίνη.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ