Παραμένει στον Φοίνικα Σύρου Onex o Ηλίας Θεοδόσης

spot_img

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Θεοδόσης συμφώνησε και παραμένει και τη νέα χρονιά στο ρόστερ του Φοίνικα Σύρου Onex. Ο νεαρός αθλητής που έχει πολλές συμπάθειες στην Σύρο για τον χαρακτήρα του αλλά και για την αθλητική του αξία  είχε πέρυσι ένα κάταγμα στο σκαφοειδές οστό του χεριού του, λίγες μέρες  μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και βρέθηκε για ένα μεγάλο διάστημα από τον αγωνιστική δράση,  στην κερκίδα με γύψο και στο φυσιοθεραπευτήριο για να επανέλθει.

 

Ήταν λοιπόν απόλυτα σωστή και δίκαιη η κίνηση της Διοίκησης να συμφωνήσει μαζί του εκτιμώντας τις δυνατότητές του αλλά και τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την είδηση μας την βεβαίωσε και ο Θεσσαλονικιός πασαδόρος ο οποίος μας  δήλωσε:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα παραμείνω στην ομάδα. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ γιατί την περασμένη χρονιά που είχα την περιπέτεια με το κάταγμα στο χέρι μου δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο θα ήθελα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στη ομάδα και για την ανανέωση της συνεργασίας μας αλλά και γιατί στον περυσινό μου τραυματισμό μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό που φέτος θα παίξουμε και στην Ευρώπη ”

Μετά και την παραμονή του Ηλία Θεοδόση οι παίκτες που έμειναν από το περυσινό ρόστερ στον Φοίνικα Σύρου Onex  είναι τέσσερεις.

Οι Ζίγκα Στερν, ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος, ο Βασίλης Καρασαββίδης και ο Ηλίας Θεοδόσης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ