ΠΑΣ Νάξου: Τριπλέτα σπουδαίων διοικητικών μεταγραφών

spot_img

ΠΑΣ Νάξου: Τριπλέτα σπουδαίων διοικητικών μεταγραφών

Σε μία σπουδαία διοικητική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΣ Νάξου, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τρεις σπουδαίες επιχειρηματίες του νησιού. Πρόκειται για τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του σωματείου μας τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη.

Οι νεαροί πετυχημένοι στον κλάδο τους επιχειρηματίες θα αποτελέσουν νέα διοικητικά στελέχη και αναλαμβάνουν άμεσα θέσεις εφόρων.

Με τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη, υπάρχει πλήρης ταύτιση φιλοσοφίας και απόψεων, ενώ το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι μοιραζόμαστε ακριβώς το ίδιο όραμα όσο αφορά το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιρικοί παράγοντες διαθέτουν όρεξη και μεράκι που απορρέει από τα βιώματα που έχουν αποκομίσει από την ΠΑΕ Αγερσανί, την πρώτη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία του νομού μας.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε παύση όλων των δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας, όμως εμείς δεν επαναπαυόμαστε και εργαζόμαστε συστηματικά ώστε όταν δοθεί το πράσινο φως να επιστρέψουμε στα γήπεδα περισσότερο έτοιμοι και δυνατοί.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί συνέχεια μίας σειράς αλλαγών που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει και θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον, έχοντας ως στόχο να εδραιώσουμε την φιλοσοφία μας σε ακόμα πιο στέρεες βάσεις, που θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την μετέπειτα πορεία του σωματείου μας.

Καλούμε όλη την υγιή κοινότητα της Νάξου να συμπορευτεί μαζί μας.
Μαζί θα χτίσουμε τους αυριανούς πρωταθλητές εντός και εκτός γηπέδων.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣ Νάξου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ