ΠΑΣ Νάξου: “Υπερήφανοι για την Αγγελική Γκούφα”

spot_img

ΠΑΣ Νάξου: “Υπερήφανοι για την Αγγελική Γκούφα”

Η Αγγελική Γκούφα μετά την κλήση που δέχθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή για συμμετοχή στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κορασίδων έγινε η πρώτη αθλήτρια από τις Κυκλάδες που θα συμμετάσχει σε προπόνηση αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ένα κορίτσι που αγάπησε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία μέσα από την ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου και έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει μέχρι εδώ. Ένα κορίτσι που ανέτρεψε κάθε στερεότυπο σχετικά με την σύγκριση του Γυναικείου με το Ανδρικό Ποδόσφαιρο. Ένα κορίτσι που αγωνίστηκε πολύ στις προπονήσεις για να βελτιώσει κάθε τι θα μπορούσε να την διαφοροποιεί από τους συμπαίκτες της στις ομάδες του ΠΑΣ Νάξου στις οποίες συμμετέχει ως και σήμερα ως απόλυτα ισότιμο μέλος.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το κορίτσι μας, η Αγγελικούλα συνεχίζει να πραγματοποιεί το όνειρο της. Οι κόποι της ανταμείβονται και το μέλλον πλέον είναι στα πόδια της. Η συμμετοχή της σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΣ Νάξου και οι τίτλοι που έχει κερδίσει με τον σύλλογο μας, μπορούν να αποτελέσουν ένα μικρό λιθαράκι στο μέλλον της.

Φυσικά, ο ΠΑΣ Νάξου δεν θα μπορούσε παρά να δεχθεί με μεγάλη χαρά την πρόταση του Περσέα Σύρου, όταν ζήτησε την εγγραφή της Αγγελικής στο γυναικείο τμήμα της ομάδας πριν από μερικά χρόνια. Σίγουρα η επιλογή αυτή μας δικαιώνει όλους, καθώς όταν επιτέλους βρέθηκε αγωνιζόμενη σε Γυναικείο Πρωτάθλημα, τότε το ταλέντο της «ξεχείλισε» το γήπεδο, φέρνοντας την κλήση της στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων.

Έτσι λοιπόν ακόμα ένα μέλος της αθλητικής οικογένειας του ΠΑΣ Νάξου έχει την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω. Εμείς νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τους γονείς της Αγγελικής, τον Στέλιο Γκούφα και τη Λουκία Ξαγοράρη, που πραγματικά στάθηκαν στο πλάι της σε κάθε της βήμα. Επίσης συγχαίρουμε όλους τους προπονητές που έχουν δουλέψει στον σύλλογο μας με αυτό το κορίτσι και ειδικά τον Δάσκαλο και Παιδαγωγό, Πέτρο Μαράκη.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στην διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων που έδωσε και ακόμα δίνει την ευκαιρία στην Αγγελική Γκούφα και σε άλλα κορίτσια να συμμετάσχουν στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα του νομού μας παράλληλα με τη συμμέτοχη τους σε Γυναικεία Πρωταθλήματα

Διακρίσεις όπως της Αγγελικής μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και πιο υπεύθυνους για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την φιλοσοφία που διέπει το σωματείο μας.

Καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα πρόκληση Αγγελική μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα!!!

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ