Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων και Κρήτης: Στα μετάλλια αγόρια και κορίτσια από τις Κυκλάδες (Όλα τα Αποτελέσματα)

spot_img

Επιμέλεια Αντώνης Σολάρης

Στον Φαληρικό Όρμο διεξάγονται οι Περιφερειακοί αγώνες ιστιοπλοΐας Νησιών Αιγαίου και Κρήτης 2021 για σκάφη Optimist και Laser 4,7. Στους αγώνες συμμετέχουν 128 αθλητές και αθλήτριες  από δεκαέξι Ναυτικούς Ομίλου εκ των οποίων οι έξι είναι από τις Κυκλάδες, έξι από την Κρήτη, δύο από την Χίο, και από έναν της Κω και της Ρόδου!!!

Στα Laser 4,7 λαμβάνουν μέρος 47 ιστιοπλόοι και μετά από οκτώ ιστιοδρομίες  ο Παναγιωτίδης Κόλλιας Κωνσταντίνος του Ναυτικού Ομίλου Πάρου συνεχίζει την καταπληκτική του πορεία προς το χρυσό μετάλλιο. Στα κορίτσια η Θεοδώρα Δαφερέρα του Ν.Ο Πάρου βρίσκεται στην τρίτη θέση. Να σημειωθεί ότι στην πρώτη δεκάδα φιγουράρουν τρία κορίτσια και δύο αγόρια από τις Κυκλάδες.

Στα Optimist μετά από οκτώ ιστιοδρομίες o Γεώργιος Κυπραίος του Ναυτικού Ομίλου Πάρου είναι στην πρώτη θέση των αγοριών και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Σταμάτης Γρυπάρης. Στα κορίτσια η Σοφία Καραουλάνη φιγουράρει στην δεύτερη θέση.   Να σημειωθεί ότι στην πρώτη δεκάδα των οptimist υπάρχουν ένα κορίτσι και πέντε αγόρια από τους Ναυτικούς Ομίλους των Κυκλάδων.

Από τους αγώνες αυτούς θα προκριθούν περίπου(υπολογίζονται με βάση τις συμμετοχές) 23 παιδια από τα Optimist και 19 από τα Laser.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ