Πεζοπορική εξόρμηση στην Άνδρο στις 28-30 Μαΐου!

spot_img

Πεζοπορική εξόρμηση στην Άνδρο στις 28-30 Μαΐου!

Πεζοπορίες και βουτιές στην Άνδρο

Σου έλειψε ο ήχος των κυμάτων που παφλάζουν στην αμμουδιά και η φρεσκάδα του αλμυρού αρώματος της θάλασσας;

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τα μέτρα χαλάρωσαν και όλοι ένα πράγμα μόνο έχουμε στο μυαλό μας : Θάλασσα, νησιά, βουνά και εξοχή,

Που αλλού ? Στα μοναδικά μονοπάτια της Άνδρου!
Μεγάλο νησί, εκατοντάδες απομονωμένες παραλίες, καταπράσινη φύση, σκιερές πεζοπορίες, και μόλις δύο ώρες από την Αθήνα!

Έλα μαζί μας και ανακάλυψε τις λιγότερο περπατημένες διαδρομές της Άνδρου σε αυστηρά, μικρά γκρουπ των 8 ατόμων

🥾 Ξεσκονισε τα ορειβατικά σου μποτάκια και κλείσε τη θέση σου σ ένα παρασκευοσαββατοκύριακο επανασύνδεσης με τη φύση και κάνε #restart

➡️ Με εκατοντάδες χιλιόμετρα μονοπατιών η Άνδρος είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για μικρές ή μεγάλες πεζοπορίες δίπλα στη θάλασσα και με τoν πιο ασφαλή τρόπο!

Σου έχουμε έτοιμη την εξόρμηση που ονειρεύεσαι : εξερεύνηση στη φύση, πεζοπορίες και αμέτρητες βουτιές σε καταγάλανα νερά – με τις απαραίτητες αποστάσεις και μέτρα!

Έλα για δύο απολαυστικές πεζοπορίες που καταλήγουν σε απομακρυσμένες παραλίες, γνώρισε τη μοναδικότητα της φύσης της Άνδρου και τα μονοπάτια της, μακριά από συνωστισμούς και τουριστικά σημεία.

Αναλυτικό Πρόγραμμα
Δήλωσε Συμμετοχή 

Το ταξιδιωτικό πακέτο αφορά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή και τις δράσεις.
Για όποιον θέλει να συμμετέχει μόνο στις πεζοπορίες χωρίς τις επιπλέον υπηρεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6937236362 ή με μέιλ [email protected]

Tο κόστος συμμετοχής για κάθε πεζοπορία είναι 20ε το άτομο και περιλαμβάνει οδηγό/ξεναγό πεζοπορίας, μεταφορικά, σνακς, νερό, πρώτες βοήθειες και τις ψηφιακές φωτογραφίες των δράσεων.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Πεζοπορίες έως 8 άτομα

Ειδικές Τιμές :
Δύο πεζοπορίες : 30ε το άτομο

Όλοι εμείς, στην OneFootForward, έχουμε προσαρμόσει τις δραστηριότητες μας πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Ως εκ τούτου οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας,, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων μεταφορών, θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ