Πώς συγκροτήθηκε σε σώμα η καινούργια διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας [vid&pics]

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (3/4) το μεσημέρι η συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, με όλες τις προτάσεις του νέου προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου να ψηφίζονται ομόφωνα. Η συνεδρίαση ξεκίνησε, ύστερα από τον χαιρετισμό του Γιαννόπουλου, με τον λόγο να δίνεται στον απερχόμενο -και επίτιμο- πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλου, ο οποίος συνεχάρη τη νέα διοίκηση και καλωσόρισε τα μέλη του νέου ΔΣ. Εν συνεχεία προέβη σε μια παραίνεση, τονίζοντας ότι άπαντες ήρθαν σε μια μεγάλη ομοσπονδία, την πρώτη βάσει στοιχείων του κράτους. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΟΕ υπογράμμισε ότι χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να συνεχίσει η Ομοσπονδία να παραμείνει ψηλά και ότι χρειάζεται διάθεση και αντοχή από όλους, καθώς η θέση μέλους στο ΔΣ είναι ουσιαστική και απαιτεί κόπο.

Ο νέος πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τον Διαθεσόπουλο, αλλά και τους Κατσαρό, Σαρακατσάνη, που βρέθηκαν εκεί και στη συνέχεια τόνισε ότι επιθυμεί την ενότητα του χώρου και ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή για οποιαδήποτε διαφορετική άποψη. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι είναι διαφορετική η διαφωνία με επιχειρήματα και άλλο η ανούσια αντιπαράθεση. Ο τομέας της τεχνολογίας θα εισέλθει περισσότερο στην ΚΟΕ, για να κάνει τη ζωή όλων πιο εύκολη, ενώ έπειτα πέρασαν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, με τους πρώην παράγοντες να αποχωρούν από τη συνεδρίαση. Στη συνέχεια ανακοίνωσε τις προτάσεις του για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ., που έγιναν όλες ομόφωνα αποδεκτές. Αναλυτικά:

Πρόεδρος ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Αθανασιάδης, Β’ Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Αφρουδάκης, Γ’ Αντιπρόεδρος η Αλεξάνδρα Μαρίνη, Γενικός Γραμματέας ο Στέφανος Αυγουλέας, Ειδική Γραμματέας η Δέσποινα Καράμπελα, Ταμίας η Ελευθερία Σαραντίδου (εκτελεστική επιτροπή), Αναπληρωτής Ταμίας ο Νικόλαος Φιλόπουλος. Μέλη οι: Νίκος Ξυλούρης, Βασίλης Σκουντής, Σπύρος Γιαννιώτης, Ηλίας Μάλαμας, Γιάννης Νάτσιος, Τζόνι Καλημέρης, Γιώργος Νικολαΐδης, Ηλίας Ξιάρχος, Εύη Μωραϊτίδου, Αλέξανδρος Σαββίδης, Παντελής Παντής, Άκης Παυλογιάννης, Άννα Μωραϊτη – Μαρκοπούλου.

Η Κέλλυ Αραούζου εκπρόσωπος των αθλητών στο νέο ΔΣ

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος πρότεινε τη σπουδαία Κέλλυ Αραούζου της μαραθώνιας κολύμβησης για τη θέση της εκπροσώπου των αθλητών και αθλητριών της ΚΟΕ (και των έξι αθλημάτων) στο νέο Δ.Σ, την ώρα που ο Ηλίας Μάλαμας ζήτησε επίσης διευκρινήσεις, με τον Σπύρο Κλαδά, νομικό, να προχωρά σε διευκρινήσεις βάσει νόμου. Η Κέλλυ Αραούζου βρέθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ και πήρε τον λόγο, αφού πρώτα ο Γιαννόπουλος της έπλεξε το εγκώμιο για όλα όσα έχει προσφέρει στον ελληνικό υγρό στίβο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπογράμμισε ότι θέλει να πράξει πολλά, για ένα καλύτερο αύριο στα αθλήματα της ΚΟΕ.

Γενικός διευθυντής ο Γιαννουρής

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος ανακοίνωσε επίσης την πρόσληψη του Γιάννη Γιαννουρή στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας, ενώ έκανε γνωστό πως η ΚΟΕ θα μετακομίσει σε νέα γραφεία. Προανήγγειλε επίσης την αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και ανακοίνωσε τις συναντήσεις της εκτελεστικής επιτροπής με τους υπευθύνους όλων των αθλημάτων την προσεχή εβδομάδα.

Δείτε σε video ολόκληρη τη συνεδρίαση στον σύνδεσμο Εδώ.

ΠΗΓΗ: sports3.gr

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ