Ραγκούση και Μπουγιούρης διεκδικούν μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist κ13 (φωτό)

spot_img

Με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου Αργοναύτες πραγματοποιείται στον Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας αγοριών και κοριτσιών για σκάφη Optimist στην ηλικιακή κατηγορία Κ13. Στους αγώνες συμμετέχουν 154 αγόρια και 70 κορίτσια

Από τις Κυκλάδες παίρνουν μέρος οι Ναυτικοί Όμιλοι της Πάρου με οκτώ αγόρια και τρία κορίτσια και της Άνδρου με τρία αγόρια και 2 κορίτσια.

Την πρώτη μέρα με δυνατό αέρα ο Γιώργος Καλλιβρούσης του Ν.Ο Άνδρου πήρε δυο άνετες νίκες όμως τις επόμενες μέρες που είχε μπουνάτσα που δεν ευνοεί τους Κυκλαδίτες υποχώρησε.

Μετά από έξι ιστιοδρομίες στα αγόρια καλύτεροι Κυκλαδίτες είναι ο Γιώργος Βασιλικός του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου που βρίσκεται στην 23η θέση, ο Μιχάλης Ακάλεστος του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στην 29η θέση και ο Γιώργος Καλιβρούσης της Άνδρου στην 34η.

Στα κορίτσια η Ραγκούση Κωνσταντίνα του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στην σημερινή τελευταία ημέρα “αγγίζει” το μετάλλιο αφού βρίσκεται στην 4η θέση με μόλις 4 βαθμούς από το χάλκινο και 6 βαθμούς από το ασημένιο μετάλλιο. Από τα υπόλοιπα κορίτσια η Μαγουλά Ελένη και η Ανύση Μαρίνα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου είναι στην 17η και  25η θέση αντίστοιχα. Ακολουθούν τα υπόλοιπα κορίτσια των δύο Ναυτικών Ομίλων.

Μέχρι στιγμής η έκπληξη έρχεται από ένα συριανό αγόρι που ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου και πρόκειται για τον Γιώργο Μπουγιούρη γιο του Παγκόσμιου Πρβταθλητή Αντώνη που μετά από έξι ιστιοδρομίες βρίσκεται στη 3η θέση με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τους δύο πρώτους που ισοβαθμούν.  Όλα θα κριθούν στις ιστιοδρομίες της σημερινής ημέρας και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, να βελτιώσουν τις θέσεις τους και θα έλθουν τα μετάλλια.

Σε λίγο Live streaming οι αγώνες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ