Σάσα Βολκόφ: “Κανείς δεν μας πρόσφερε κάτι για να χάσουμε στον τελικό του 1987”

spot_img

Ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις θυμήθηκε μετά από 34 χρόνια ότι οι Σοβιετικοί δέχθηκαν απόπειρα δωροδοκίας πριν από τον τελικό του Eurobasket του 1987 και ο Βασίλης Σκουντής ζήτησε από τον Σάσα Βολκόφ να καταθέσει την άποψή του.

Εκπλήσσομαι με αυτά που είπε ο Σαρούνας. Τον σέβομαι, παίξαμε μαζί, είμαστε φίλοι, αλλά οι δηλώσεις του δεν βγάζουν κανένα νόημα. Δεν έχω ιδέα” μου είπε πριν από λίγη ώρα ο Αλεξάντερ Βολκόφ.

Του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, πρώην Υπουργού των Σπορ της Ουκρανίας και νυν επίτιμου προέδρου της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας του, του έφυγε ο… τάκος, όταν του είπα τα καθέκαστα…

Κανείς δεν μας πρόσφερε κάτι για να χάσουμε στον τελικό του 1987. Δεν υπέπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου και απ ό,τι ξέρω κανείς συμπαίκτης μου δεν δέχθηκε κάποια προσέγγιση. Πέφτω από τα σύννεφα ακούγοντας μια τέτοια ιστορία” συνεχίζει ο Σάσα.

Χάσαμε διότι δεν παίξαμε καλά εκείνο το βράδυ και βρήκαμε απέναντι μας έναν μεγάλο αντίπαλο, με σπουδαίους παίκτες, όπως ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φασούλας, ο Χριστοδούλου και οι υπόλοιποι. Ο κόουτς Πολίτης, που αργότερα τον είχα προπονητή στον Παναθηναϊκό εφάρμοσε μια πολύ καλή τακτική και δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πώς ο κόσμος έσπρωχνε την ελληνική ομάδα σε κάθε ματς και κυρίως στον τελικό“.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ