Σάββατο 5 Ιουνίου: Παρουσία διακεκριμένων Επιστημόνων και σπουδαίων αθλητών “Αθλητισμός-Διατροφή -Ζωή”

spot_img

Το  Σάββατο 5 Ιουνίου ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα “Κρητική διατροφή και υγεία” και την “Ελληνική Διατροφική Εταιρεία” διοργανώνουν  ένα πολύμορφο επιστημονικό και Αθλητικό δρώμενο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου στον περιβάλλοντα χώρο της Έπαυλης  Τσιροπινά θα πραγματοποιηθούν χρήσιμες ομιλίες σχετικές με την διατροφή, την υγεία και τον αθλητισμό από διακεκριμένους Επιστήμονες – Καθηγητές Πανεπιστημίου   που θα βρεθούν στην Σύρο γι΄αυτό το σκοπό. Είναι ευκαιρία να μάθουμε τις ευεργετικές επιδράσεις της σωστής διατροφής στην υγεία και στον αθλητισμό και με την βοήθειά τους να λύσουμε τις όποιες απορίες μας τις οποίες θα μπορέσουμε να υποβάλλουμε μετά το τέλος των σύντομων ομιλιών.

Το απόγευμα παρουσία Ελληνίδων Ολυμπιονικών και του συριανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή Αντώνη Μπουγιούρη θα πραγματοποιηθεί δυναμικό δρομικό δρώμενο μήκους 3200 μέτρων με αφετηρία την Μαρίνα στα Λαζαρέττα και τερματισμό στην Πλατεία Μιαούλη. Κατά μήκος της προκυμαίας σκάφη με ιστιοπλόους του Ναυτικού Ομίλου Σύρου θα συνοδεύουν τους δρομείς και στην συνέχεια θα γίνει επίδειξη των σκαφών.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την μεταφορά της Ελληνικής σημαίας στην είσοδο του επιβλητικού Δημαρχιακού Μεγάρου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ