Σπαζοκεφαλιά….. με Γιάκομπσεν και Άγκανιτς (φωτό)

Του Αντώνη Σολάρη

“Έσπαγα το κεφάλι μου” τι μου θυμίζουν δυο παίκτες του βόλεϊ που αγωνίζονται σε Ελληνικές ομάδες. Ο ένα είναι τρίτη χρονιά στα μέρη μας και πέρυσι αναδείχτηκε πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό και καλύτερος πασαδόρος και ο άλλος ήλθε φέτος στον ΠΑΟΚ για να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στον Ράνκελ του Παναθηναϊκού, στον Όκολιτς του Ολυμπιακού και στον Μπράουν του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ.

Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για τον Δανό Πασαδόρο του Παναθηναϊκού Άξελ Γιάκομπσεν και για τον Εσθονό κεντρικό  του ΠΑΟΚ Άντρι Άγκανιτς που σκαλίζοντας το αρχείο μου διαπίστωσα ότι δεν έκανα λάθος γιατί το 2013 ήταν συμπαίκτες στην Γερμανική ομάδα TV BUHL και είχαν έλθει στην Σύρο για το  “1ο Διεθνές Τουρνουά Αιγαίου”. Ήταν μαζί τους και ο ακραίος-διαγώνιος  Λούκας Σζάρεκ που πέρασε “ένα φεγγάρι”  από τον Φοίνικα. Για την ιστορία θυμίζω ότι εκτός του Φοίνικα Σύρου και της TV BUHL είχαν πάρει μέρος η Βουλγαρική Gabrovo και η Αιγυπτιακή Smouha.

Δείτε λοιπόν στην  φωτογραφία το Νο 2 ο Σζάρεκ, το Νο12 ο Άγκανιτς και το Νο 6 ο Γιάκομπσεν. Πριν λοιπόν έλθουν στην Ελλάδα για να παίξουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα είχαν έλθει στην Σύρο…

 

Ροή Ειδήσεων

Πανιώνιος – Μαρκό [highlights]

Πανιώνιος - Μαρκό Δείτε τα highlights από την αναμέτρηση του Πανιωνίου με το Μαρκό. https://youtu.be/OE9bnB9vaaE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ