Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Πύρρο Δήμα

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος μοίρασε γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Η δημιουργία και η διανομή των γευμάτων γινόταν από κατάστημα εστίασης, το οποίο ήταν κλειστό λόγω της πανδημίας, αλλά ο ιδιοκτήτης μαζί με τον Ολυμπιονίκη και πρόεδρο πλέον της Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών, πήραν την πρωτοβουλία να ετοιμάσουν τα φαγητά και να τα προσφέρουν σε άπορους και άστεγους ανθρώπους.

«Ήρθα να βοηθήσω τον φίλο μου τον Στέφανο που εδώ και πολύ καιρό επιτελεί κοινωνικό έργο, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη και τους λείπει ένα πιάτο με ζεστό φαγητό. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που δοκιμάζονται αρκετοί συνάνθρωποι μας, εμείς που μπορούμε, καλό να προσφέρουμε με κάθε τρόπο και παράλληλα να δίνουμε το παράδειγμα σε όλους. Δεν πρέπει να χάσουμε ποτέ την ανθρωπιά μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και συμπαράσταση με κάθε τρόπο», δήλωσε ο Πύρρος Δήμας.

Ροή Ειδήσεων

ΑΟ Ερμούπολης: Πένθος στην ομάδα – Συλλυπητήρια ανακοίνωση

ΑΟ Ερμούπολης: Πένθος στην ομάδα - Συλλυπητήρια ανακοίνωση Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι αθλητές του Ομίλου, εκφράζουν τα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ