Σπουδαίο «διπλό» για τις Γυναίκες του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια 48-52 επί του ΑΟ Άνδρου

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κλειστό της Σύρου, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΚ Κυκλάδων, ανάμεσα στον ΑΟ Άνδρου (τυπικά γηπεδούχος) και τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Ο ΑΟ Άνδρου, ο οποίος για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε επίπεδο γυναικών στα Πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ήταν ανταγωνιστικός καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα κορίτσια του Κυριάκου Μουστάκα έδειξαν η αν θέλετε απέδειξαν πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σε κανένα από τα ματς που θα δώσουν μέσα στην σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες με 48-52.

Από την άλλη ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια μπήκε στο Πρωτάθλημα με το δεξί, καθώς παρότι βρήκε απέναντί του μία ομάδα που γνώριζε καλά τι θέλει από τον αγώνα, κατάφερε να βρει τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για την φετινή σεζόν.

Σήμερα το πρωί (09:00) στις οι ίδιες ομάδες, θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή την φορά με τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια να είναι ο τυπικά γηπεδούχος.

Μπάσκετ: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου [17/10]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: