Στη Μύκονο ο υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού Μάρκος Δρακωτός

spot_img

Στην Μύκονο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες για διακοπές ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας Μάρκος Δρακωτός που έχει δημόσια εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγοράσει την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Στα Ματογιάννια με εκλεκτή παρέα ο Μάρκος Δρακωτός και συγκεκριμένα στην γκαλερί του διεθνούς φήμης γλύπτη Γιώργου Πετρίδη παρέα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Άρη Γάτα, ο έγινε αμέσως αντιληπτός από τους περαστικούς παρά το γεγονός ότι δεν θέλησε να προκαλέσει και η παρουσία του ήταν διακριτική.

Ο Δρακωτός έφτασε στην Ελλάδα με λιαρ τζετ και έχει καταλύσει σε εντυπωσιακή βίλα της Μυκόνου.

Οι εμφανίσεις του είναι περιορισμένες, δεν προκαλεί με την παρουσία του και σπάνια βγαίνει   εκτός της βίλας του εκεί που πραγματοποιεί τις επαφές του με φίλους του από την Ελλάδα.

Σε μια από αυτές ο Δρακωτός εμφανίστηκε σε γνωστή γκαλερί του νησιού παρέα με τον δημοσιογράφο Άρη Γάτα, που μερικούς μήνες πριν του είχε αποσπάσει αποκλειστική συνέντευξη για την ΕΡΤ όταν για πρώτη φορά έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του να πάρει τον Παναθηναϊκό.

 

Ο γλύπτης Γιώργος Πετρίδης, ένας από τους πλέον διάσημους στον κόσμο με τα φημισμένα έργα του είναι προσωπικός φιλος του Δρακωτού από την Νέα Υόρκη και ήταν μια καλή ευκαιρία να τον επισκεφτεί στην γκαλερί του στην Μύκονο ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας.

ΠΗΓΗ: mykonosvoice.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ