Στην τελική ευθεία για την ένωση των ομάδων στην Σαντορίνη. Όλο το ρεπορτάζ

Συναντήσεις με τοπικούς φορείς- τέλος του μήνα οι συνελεύσεις..

spot_img

Σε νέα φάση μπαίνει πλέον ο σχεδιασμός της συνένωσης των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Σαντορίνης.

Αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων και μπήκαν οι βάσεις για το επόμενο βήμα, οι κινήσεις πλέον χωρίζονται σε δύο μέρη.

Δύο μέρη ουσιαστικά παράλληλα . Το πρώτο έχει να κάνει με τις επαφές που πρέπει να κάνει η επιτροπή που έχει συγκροτηθεί από τις ομάδες, με τους φορείς του νησιού, αρχής γενομένης από τον Δήμαρχο κ. Σιγάλα . Το ραντεβού αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Στις συναντήσεις αυτές θα συζητηθούν κρίσιμα θέματα, όπως η οικονομική ενίσχυση της ομάδας και το γηπεδικό.

Το κομμάτι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού πρέπει ουσιαστικά να υπάρχει συναινέσει στο όλο εγχείρημα από τους τοπικούς άρχοντες , στοιχείο το οποίο θα αποτελέσει θετικό εφαλτήριο για τις συζητήσεις στις Γενικές Συνελεύσεις των ομάδων.

Το άλλο κομμάτι έχει να κάνει με το τεχνικό μέρος της διαδικασίας δηλαδή να προχωρήσουν τα γραφειοκρατικά έτσι ώστε όταν υπάρξει και το οριστικό “ναι” από τις Συνελεύσεις (της Θύελλας και του Πανθηραϊκού)να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει ένα κοινό κείμενο που θα παρουσιαστεί και στις δύο συνελεύσεις το οποίο θα περιγράφει την βάση στην οποία θα στηριχθεί και θα προχωρήσει η ένωση των ποδοσφαιρικών συλλόγων του νησιού.

Οι συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του μήνα με πιθανότερη ημερομηνία την 31η Μαΐου και λογικά θα γίνουν ταυτόχρονα.

Η ονομασία θα αποφασιστεί μέσα από τις Συνελεύσεις των ομάδων (σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει το “Σαντορίνη”, ίσως FC, ίσως Α.Ο, σίγουρα όχι Α.Ε αφού ήδη υπάρχει σωματείο με αυτό το όνομα στο νησί).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ