Συγκινημένος ο Γιώργος Φώσκολος ανακοίνωσε “break” από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων (vid)

spot_img

Συγκινημένος ο Γιώργος Φώσκολος ανακοίνωσε “break” από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων (vid)

Είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το Συριανό και δη με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Η προσωπικότητά του, ο χαρακτήρας του, μπορεί για πολλούς να μην ήταν ο ιδανικότερος, ωστόσο ο ίδιος μπορούσε να κάνει ότι θέλει, ανά πάσα ώρα και στιγμή, δίνοντας αυτό το αλατοπίπερο στο παρασκήνιο..

Ο λόγος για ποιον άλλο φυσικά, το Γιώργο Φώσκολο.

Η απόφασή του να πατήσει «φρένο» για ένα διάστημα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη και φαινόταν ολοφάνερα ότι φέτος δεν θα αλλάξει γνώμη στο… παρά πέντε.

Η αντιπαλότητα άλλωστε δεν οδηγούσε πουθενά, το μόνο που έβγαινε μέσα από αυτή την ίντριγκα και την αντιπαράθεση, ήταν έναν ανομοιογενές υλικό, που μόνο κακό προκαλούσε στη Σύρο και στο ποδόσφαιρο που πρεσβεύει.

Ο Γιώργος Φώσκολος στη συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι θα αποσυρθεί για ένα διάστημα από το ποδόσφαιρο. Αυτό για τον ίδιο ίσως διαρκέσει 2 χρόνια, ώστε να μπορέσει να γεμίσει τις “μπαταρίες” του και να επιστρέψει και πάλι από ηγετική θέση σε αυτό.

Βέβαια στην ομιλία του φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς δεν είναι και λίγα αυτά που έχει βιώσει ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια και είναι λογικό, ακόμα και σε μία τέτοιου είδους ανακοίνωση, να είναι φορτισμένος ψυχολογικά.

Δείτε τι ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ