Συγκλονιστικό ματς στην Πεντέλη και ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

Πάλεψε μέχρι το τέλος, θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο τυχερός, ώστε να φτάσει στην 2η νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ένα.. τρίποντο μακριά (από τον Γιάννη Προδρόμου) και αυτή την στιγμή θα μιλούσαμε απλά για ένα θρίαμβο. Ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια δεν κατάφερε ωστόσο και γνώρισε την ήττα από την Πεντέλη με 80-78.

Η αποστολή ούτως ή άλλως ήταν πολύ δύσκολη για τους αθλητές του Μάριου Ονάσογλου. Η Πεντέλη ήθελε οπωσδήποτε να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για φέτος και ο αγώνας με τον ΑΠΑΣ ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Ωστόσο η ομάδα της Νάξου έδειξε και σε αυτό το ματς πως σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος, ειδικά από τις ομάδες που έχουν πιο μεγάλη ιστορία σε αυτή την κατηγορία.

Έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Τσούκα με 25 πόντους, τον Αγγελόπουλο με 20 και τον Προδρόμου με 14 πόντους, ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια έφτασε το παιχνίδι να κριθεί στο τέλος από την γραμμή των βολών περισσότερο, αλλά και από ένα τρίποντο του Προδρόμου, το οποίο και εάν ήταν εύστοχο, τότε θα είχε υπάρξει ολική ανατροπή στον αγώνα.

ΠΕΝΤΕΛΗ – ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ 80-78

Διαιτητές : Ρίζος-Λογοθέτης-Κατσαπράκακης

Δεκάλεπτα : 19-16, 34-30, 60-52, 80-78

Πεντέλη (Χαρτοματσίδης): Ιωάννου 5 (1), Τσακίρης 2, Γιαννίκος 8 (2), Γραμματικός 19 (3), Νάσσης 4, Παπαπέτρου 2, Καστανιώτης 11 (1), Πασχαλίδης, Μαντζιώρης 18 (2), Ψαρόπουλος 11 (1).

ΑΠΑΣ Τα Φανάρια (Ονάσογλου): Πολίτης, Τσούκας 25 (5), Μάκαρης 3, Προδρόμου 14, Χάρος, Αγγελόπουλος 20 (1), Αναγνωστόπουλος 10, Βουτηρόπουλος, Βρέττας, Καραγιάννης 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: