Συμπληρώθηκε ένας χρόνος με τον Μιχάλη Θεοδωσιάδη στην προεδρία της Θύελλας Καμαρίου

spot_img

Στις 23 Μαΐου του 2019 η Θύελλα Καμαρίου γνωστοποιεί μέσω Δελτίου Τύπου το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, με τον Μιχάλη Θεοδωσιάδη να εκλέγεται για την θέση του προέδρου!

Ένας χρόνος γεμάτος επιτυχίες, ένας χρόνος όπου η Θύελλα Καμαρίου θα μπορούσε βάσει, όχι μόνο της εικόνας της, αλλά και των αποτελεσμάτων, να είναι αυτή που θα πανηγύριζε την άνοδο από την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η παρουσία του Μιχάλη Θεοδωσιάδη στον προεδρικό θώκο της Θύελλας Καμαρίου, ενός ανθρώπου που βρισκόταν και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι της ομάδας της Σαντορίνης, συνδυάστηκε με πολλές επιτυχίες..

Φυσικά σε αυτή την διαδρομή, ηγετικές μορφές όπως αυτή του Βαγγέλη Φουστέρη αλλά και όλου του διοικητικού συμβουλίου, έφεραν την Θύελλα Καμαρίου μία ανάσα από την άνοδο.

Μπορεί τα πράγματα να δείχνουν συνένωση των ομάδων στην Σαντορίνη, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει το έργο ορισμένων ανθρώπων μέχρι σήμερα, που με την εργατικότητά τους, τα χρήματα και τον χρόνο που ξόδεψαν, κατάφεραν να αφήσουν έργο. Κατάφεραν να γράψουν ιστορία..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ