Συμβούλιο στην ΕΣΑΠ, σε τεντωμένο σχοινί το πρωτάθλημα

Συμβούλιο στην ΕΣΑΠ, σε τεντωμένο σχοινί το πρωτάθλημα

Η εκ νέου αναβολή του σημερινού αγώνα Βέροια-Κηφισιά στο παρά 5 που εκθέτει ανεπανόρθωτα το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής προκαλεί αναταράξεις στη Λίγκα.

Δεν είναι μόνο πλέον οι ψίθυροι που έγιναν κραυγές για τα κρούσματα που έχουν προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα στις ομάδες και στο πρωτάθλημα. Τα 15 “ορφανά” ματς που έχουν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού πρέπει, συν αυτά που έχουν προγραμματιστεί, να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 17-20 Μαρτίου προκειμένου να ξεκινήσει η δεύτερη φάση.

Οι ημερομηνίες πλέον δύσκολα βγαίνουν με τους αθλητές να αναγκαστούν να παίζουν χωρίς προπονήσεις προερχόμενοι από καραντίνα 10-14 ημερών.

Το πρωτάθλημα βέβαια, όπως και το περσινό, θα πρέπει να τελειώσει προκειμένου να “ζήσει” η ΕΣΑΠ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ.

Το πρόγραμμα και οι εξελίξεις στο πρωτάθλημα θα τεθούν επί τάπητος την Πέμπτη το μεσημέρι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι Κύπελλο και Λιγκ Καπ δεν χωράνε στο ήδη υπερφορτωμένο καλεντάρι.

ΣΤΟ ΦΙΛΕ

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ