Τα “Δελφίνια”: “Καλό σου ταξίδι Δάσκαλε” (φωτό)

άντα ενημερωμένος και ιδιαίτερα ευαίσθητος ο πρόεδρος των παλαίμαχων υδατοσφαιριστών και κολυμβητών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου Γιάννης Σιγάλας σε ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον Όμιλο και έχουν γίνει κομμάτι της λαμπρής ιστορίας του.

Αναλυτικά η καταχώρησή του:

Σύλλογος Παλαιμάχων Υδατοσφαιριστών – Κολυμβητών Σύρου “Τα Δελφίνια”
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ . ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΔΑΣΚΑΛΕ .

Σύρος 26-2-2021

Ο Προπονητής πόλο Τάκης Κανελλόπουλος, που αναχώρησε χτες για την γειτονιά των αγγέλων, από νεαρός συνδέθηκε με την Σύρο, αφού η σύζυγός του είναι από την Βάρη . Η πρώτη επαφή με το πόλο της Σύρου έγινε το 1974, όταν ο Ν.Ο. Σύρου συμμετέχοντας στην Γ’ Εθνική αντιμετώπισε, στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, τον ΜΕΔΕΩΝΑ, Προπονητής και παίκτης του οποίου ήταν ο Τάκης Κανελλόπουλος .

Στη συνέχεια μας επισκεπτόταν κάθε χρόνο, που ερχόταν για διακοπές στην Σύρο . Το 1981, όταν διαπιστώθηκε ότι η Ομάδα Πόλο του ΝΟΣ είχε ιδιαίτερη δυναμική, με προοπτική ανόδου στην Β’ Εθνική, η Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να επενδύσει στην εμπειρία και τις ικανότητες του Τάκη και ένα μήνα πριν τους αγώνες του ανέθεσε τις τύχες της Ομάδας, με βοηθό τον μέχρι τότε Προπονητή Δημήτρη Γρυπάρη. Το αποτέλεσμα γνωστό, αήττητη άνοδος στην Β’ Εθνική, στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης, η μοναδική Ομάδα που προπονούταν στην θάλασσα.

Στον ΝΟ Σύρου επανέρχεται το 2002, όταν και εγκαθίσταται μόνιμα στη Σύρο, με την έναρξη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και αναλαμβάνει την δημιουργία και οργάνωση όλων των Τμημάτων Πόλο, με βάση τα νέα δεδομένα, κάτι για το οποίο εργάστηκε πολλά χρόνια και το έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, αφού ο ΝΟΣ είχε πλέον Ομάδες από Προπαιδικά έως Γυναίκες .

Ο Τάκης είχε μακρόχρονη πορεία σαν Προπονητής Πόλο, εργαζόμενος σχεδόν σε όλες τις μεγάλες Ομάδες και κυρίως στα Τμήματα υποδομής, αποκτώντας εξειδίκευση στην δημιουργία Ομάδων αγοριών και κοριτσιών, καθώς και στην ανάδειξη ταλέντων . Η λατρεία του για το Πόλο ήταν παροιμιώδης και η απώλειά του είναι σημαντική για όλους μας και κυρίως για την οικογένειά του, που πάντοτε ήταν δίπλα του.

Φίλε Τάκη θα είσαι πάντοτε στο μυαλό και την ψυχή μας.

Καλό σου ταξίδι

Γιάννης Σιγάλας Πρόεδρος ΣΥΠΥΚΟΣ “ΔΕΛΦΙΝΙΑ”

 

Η ομάδα που ανέβηκε στη Β Εθνική το 1981.

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ