Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε ομάδα Γ’ Εθνικής

Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού σε ομάδα Γ’ Εθνικής

Ο κορονοϊός χτύπησε την… πόρτα της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Συναγερμός σήμανε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, καθώς βρέθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα της Ιεράπετρας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της Αναγέννησης, με το βάρος της κοινωνικής ευθύνης ενημερώνει τον κόσμο της πόλης μας ,αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου, ότι κατά την διάρκεια του εβδομαδιαίου ελέγχου σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γραμματείας Αθλητισμού για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και με το σωματείο μας να το τηρεί αυστηρά, εντοπίστηκαν 4 θετικά κρούσματα σε παίκτες μας. Τα τεστ των προηγούμενων εβδομάδων ήταν αρνητικά όλων των παικτών, προπονητών και του φροντιστή της ομάδας μας.

Σήμερα κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο και μετά τα 4 θετικά μας κρούσματα, το σωματείο μας ενεργοποίησε άμεσα το πρωτόκολλο και προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Οι παίκτες μας είναι καλά ευτυχώς, χωρίς συμπτώματα.

Αυτό που προέχει είναι να σταθούμε δυνατοί και αποφασιστικά δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες μας, ώστε να ξεπεράσουν ανώδυνα αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας δοκιμασία.

Συνεχίζουμε να τηρούμε όλοι τα μέτρα, προσέχουμε και ευχόμαστε γρήγορα όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ταχεία ανάρρωση!

Υγεία σε όλους!».

Ροή Ειδήσεων

Έτσι ανοίγει ο ελληνικός τουρισμός στις 14 Μαΐου – Ο προβληματισμός για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Τι λένε οι φορείς του κλάδου Ολοταχώς για το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού την 14η Μαΐου βαδίζει η τουριστική βιομηχανία της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ