Θεόδωρος Καραβάς: Παραίτηση για λόγους “ποδοσφαιρικής δεοντολογίας”

spot_img

Είναι πρώτη φορά ίσως που κάποιος προπονητής ποδοσφαίρου παραιτείται για λόγους “ποδοσφαιρικής δεοντολογίας” και αυτό το έπραξε ο μέχρι πρότινος καταξιωμένος προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Ίου Θεόδωρος Καραβάς.

Όμως ήταν πολύ φυσικό για τον χαρακτήρα και τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα του Κυκλαδίτικου νησιού ο Θεόδωρος Καραβάς να είναι προσεκτικός στην διατύπωση της παραίτησής του που ουσιαστικά  αποτελεί μέρος της οικογένειάς του και φυσικά θα είναι στην διάθεση της διοίκησης εφόσον εκλείψουν οι λόγοι που την προκάλεσαν.  

Ας δούμε όμως το κείμενο της παραίτησής του και την ανακοίνωση του ΑΣ Ίου.

“Δηλώνω την παραίτησή μου από το προπονητικό τιμ του Α.Σ Ίου για προσωπικούς λόγους της ποδοσφαιρικής μου δεοντολογίας. Θέλω να ευχαριστήσω τις εκάστοτε διοικήσεις για την πολύχρονη συνεργασία μας. Κυρίως όμως ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους, χορηγούς, παίκτες της ομάδας από τον πιο μικρό ηλικιακά μέχρι τον πιο μεγάλο, όλους αυτούς που στήριξαν εμένα και τον σύλλογο για την αξιοπρεπή εμφάνισή του στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή πορεία στην ομάδα του Α.Σ Ιου.

“ΚΑΡΑΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ”

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον κ. Καραβά Θεόδωρο για την προσφορά του στο Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και την άψογη συνεργασία μας και δηλώνει ότι οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ