Θοδωρής Καζακίδης: Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο

spot_img

Για την πρώτη νίκη των παίδων του ΑΟ Πάρου, επί του Πλοηγού, στην αναμέτρηση της Κυριακής, μίλησε ο Θοδωρής Καζακίδης, στην ιστοσελίδα μας.

Η ήττα της πρεμιέρας από τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, δεν φάνηκε να επηρεάζει τον ΑΟ Πάρου, στην δεύτερή του αναμέτρηση, στο παιδικό πρωτάθλημα, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί του αξιόμαχου Πλοηγού Αντιπάρου, με 52-74.

Ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, να μιλήσει για το παιχνίδι αυτό, δεν ήταν άλλος από τον προπονητή του ΑΟ Πάρου, ο οποίος μιλώντας στο arthografos.gr εξήγησε τους λόγους και το κλειδί της νίκης για την ομάδα του.

Ο Θοδωρής Καζακίδης, τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Πιστεύω πως παίξαμε αρκετά καλά, ήμασταν αρκετά διαβασμένοι.

Προερχόμασταν βέβαια από μία κακή εμφάνιση και μία βαριά ήττα από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο αποδείχθηκε πως δεν ήμασταν έτοιμοι να αγωνιστούμε. Ήταν και νωρίς για εμάς, δεν είχαμε κάνει προπονήσεις στο κλειστό.

Στην αναμέτρηση με τον Πλοηγό Αντιπάρου ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέραμε ότι θα μας παίξει μία κλειστή άμυνα ζώνης, για αυτό τον λόγο είχαμε δώσει έμφαση στο σουτ και στον αιφνιδιασμό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο κλειστό και μας στήριξε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ