Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε πρόεδρος ιστορικής ΠΑΕ

spot_img

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε πρόεδρος ιστορικής ΠΑΕ

Θλίψη για τον θάνατο εμβληματικού παράγοντα στα 76 του χρόνια.

Στο πένθος βυθίστηκε η Βέροια και το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο άκουσμα του θανάτου ενός εμβληματικού προέδρου της ομάδας.

Ο λόγος για τον Κώστα Γκαβαϊσέ, που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, με την οποία “πάλευε” εδώ και μια τριετία.

Ο αγαπημένος πρόεδρος των φίλων της «Βασίλισσας» ήταν πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος της πόλης της Βέροιας, επί δημαρχίας Χασιώτη. Από τα γυμνασιακά του χρόνια ήταν φίλαθλος της Βέροιας και μέχρι την περσινή περίοδο, που του επέτρεπαν οι δυνάμεις του, ήταν κοντά στην αγαπημένη του ομάδα «ψυχή τε και σώματι».

Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος στον οποίο αποδόθηκε η σωτηρία της ιστορικής ομάδας, όταν αυτή βρέθηκε να αγωνίζεται από τα σαλόνια της Α’ Εθνικής στα αλώνια της Δ’ Εθνικής, στα τέλη της 10ετίας του 1990.

Τότε, μαζί με μια παρέα φίλων της «Βασίλισσας», χωρίς τη μεγάλη οικονομική δυνατότητα, κατάφερε σε δύο χρόνια να επαναφέρει την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και την περίοδο 2002-2003 ήταν αυτός που ηγήθηκε της προσπάθειας να γίνει ΠΑΕ ο ερασιτέχνης ΓΑΣ, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε την σκυτάλη στον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 19/4 στην Ραφήνα Αττικής, όπου διέμενε μόνιμα την τελευταία 5ετία και λόγω των συνθηκών της πανδημίας θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ στα Σπάτα.

ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ