Θρήνος στο στίβο: Μετά τον Βασίλη Σεβαστή «έφυγε» και ομοσπονδιακός προπονητής!

Θρήνος στο στίβο: Μετά τον Βασίλη Σεβαστή «έφυγε» και ομοσπονδιακός προπονητής!

Μετά το θάνατο του Βασίλη Σεβαστή, ο χώρος του στίβου θρηνεί την απώλεια και του Μανώλη Μανωλόπουλου.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του κλασικού αθλητισμού στην Ελλάδα. Μετά το θάνατο του Βασίλη Σεβαστή, δυστυχώς έφυγε απ’ τη ζωή κι ο Μανώλης Μανωλόπουλος. Υπήρξε πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και έγραψε τη δική του ιστορία στο στίβο.

Ήταν 89 ετών και απεβίωσε από φυσικά αίτια. Ο Μανώλης Μανωλόπουλος γεννήθηκε στην Τρίπολη όπου έκανε τα πρώτα του αθλητικά βήματα.

Ασχολήθηκε με τον στίβο και ειδικά με τη σφυροβολία. Ήταν επί σειρά ετών ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ στις ρίψεις και ανέδειξε πολλούς πρωταθλητές.

Μεταξύ των αθλητών και των αθλητριών του ήταν η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου που πήρε την 12η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, η Αρετή Αµπατζή, ο Χρήστος Πολυχρονίου και άλλοι. Οι αθλητές του διακρίθηκαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, κατέρριψαν επίσης σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες πανελλήνια ρεκόρ και ήταν παρόντες σε Ολυμπιακούς, Πανευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς αγώνες και άλλες μεγάλες διοργανώσεις.

Το φεστιβάλ ρίψεων που γίνεται κάθε Άνοιξη στην Τρίπολη φέρει το όνομά του για να τιμηθεί η προσφορά του.

Ροή Ειδήσεων

Έτσι ανοίγει ο ελληνικός τουρισμός στις 14 Μαΐου – Ο προβληματισμός για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Τι λένε οι φορείς του κλάδου Ολοταχώς για το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού την 14η Μαΐου βαδίζει η τουριστική βιομηχανία της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ