Τι συμβαίνει με το γήπεδο του Αστέρα Τραγαίας;

spot_img

Τι συμβαίνει με το γήπεδο του Αστέρα Τραγαίας;

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Αστέρα Τραγαίας το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά το γηπεδικό και το κατά πόσο αυτή, θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, στη φυσική της έδρα.

Μπορεί να βρισκόμαστε στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, ωστόσο οι περισσότερες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, καταστρώνουν σιγά-σιγά τα πλάνα τους.

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως και στον Αστέρα Τραγαίας, καθώς ακόμα στην ομάδα της Νάξου δε γνωρίζουν εάν αγωνιστούν ή όχι στη φυσική τους έδρα.

Το γήπεδο μπορεί να είναι έτοιμο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο όπως μας τονίστηκε δεν έχει δοθεί η τελική άδεια χρησιμοποίησής του, κάτι που παρότι έχουν γίνει πολλές προσπάθειες ώστε να υλοποιηθούν οι διαδικασίες τόσο από τον Μιχάλη Παραρά, όσο και από τους συνεργάτες του, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τραγαίας, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας πως σε καμία των περιπτώσεων δεν θα κατεβάσει πάλι την ομάδα στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου. Εάν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει βρεθεί λύση για το Χαλκί, τότε και ελλείψει μεγάλης οικονομικής δυνατότητας, η ομάδα θα παραμείνει ανενεργή.

Αυτό που αναμένουν στον Αστέρα Τραγαίας καρτερικά, είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών και μία χείρα βοηθείας ακόμη από το Δήμο Νάξου και την Περιφέρεια, ώστε το γήπεδο να μπορεί να παραδοθεί στην ομάδα, για τη νέα σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ