Τίμησε με την παρουσία της τον Πανσιφναϊκό η Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου (pics)

spot_img

Τίμησε με την παρουσία της τον Πανσιφναϊκό η Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου

Μία πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στον Πανσιφναϊκό. Η πρώτη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης νυν Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στη Σίφνο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας, συνοδευόμενη από τη Δήμαρχο κ. Μαρία Ναδάλη.

Η Βούλα Πατουλίδου συνομίλησε και με τον πρόεδρο της ομάδας της Σίφνου Γιάννη Χουζούρη αλλά και με αθλητές, όπου και ενημερώθηκε για τις δράσεις του συλλόγου.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη χαρά η Διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλητές του ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ συναντήθηκαν χθες με την ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ κα ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ!!!

Η κυρία ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης σήμερα, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης επίσκεψης στο νησί μας, “ξαναζωντάνεψε” τα έντονα συναισθήματα, τη συγκίνηση και την περηφάνεια που “μοίρασε” σε όλους μας το 1992, όταν κατέκτησε στη Βαρκελώνη το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, στα 100 μ. με εμπόδια.

Η φράση της “Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!” μένει στην ιστορία και στην καρδιά μας!

Την ευχαριστούμε πραγματικά για την τιμή της επίσκεψης και τη μεγάλη χαρά της φυσικής γνωριμίας και της ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο δυναμική, χαμογελαστή και δημιουργική!!!»

Μπορεί να είναι εικόνα τον Chouzouris John, στέκεται και γρασίδι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ