Το κορυφαίο Summer soccer camp έρχεται για πρώτη φορά στις Κυκλάδες! Ανοιχτό κάλεσμα για όλα τα παιδιά

spot_img

Το κορυφαίο Summer soccer camp έρχεται για πρώτη φορά στις Κυκλάδες! Ανοιχτό κάλεσμα για όλα τα παιδιά

Από τις 2 Ιουλίου έως 4 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Valencia C.F. Soccer School Σύρου στον Πάγο της Σύρου θα διεξαχθεί summer soccer camp στο οποίο θα παρευρεθεί για να προπονήσει Ισπανός προπονητής της Valencia C.F. Academy και συνεργάτες προπονητές της Valencia C.F. Academy Greece.

Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 προπονητές μονάδες διάρκειας 75 λεπτων η κάθε μια. Οι προπονητές μας διδάσκουν ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας ένα μοντέρνο ασκησιολόγιο της Valencia CF και παράλληλα εξελίσσουν τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες προπονητικές μεθόδους.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την τεχνική και τα μικρά μυστικά του ποδοσφαίρου, τις αρχές του ευ αγωνίζεσθε, τη σημασία της ομαδικότητας. Όλα αυτά θα τα διδαχθούν στην προπόνηση με διασκεδαστικό τρόπο.

Προπονητική Μεθοδολογία Camp
Η ομαδική εμπειρία είναι το πιο βασικό εργαλείο μετάδοσης αξιών. Μέσα από αυτή, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν μερικές από τις ποδοσφαιρικές αξίες που φέρνει το Valencia CF Soccer Camp. Η προπονητική μεθοδολογία της Valencia CF , “βασισμένη στην ομάδα”, μπορεί να συνοψιστεί σε τρεις έννοιες:
1. Κίνητρο: να κάνει τους συμμετέχοντες να θέλουν να μάθουν.
2. Προπόνηση: να εξηγήσει τις έννοιες των ποδοσφαιρικών αξιών που γνωρίζουν.
3. Πειραματισμός: να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει.
4. Summer Camp: Διασκεδάζω και Μαθαίνω ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ