Το Photostory της 2ης μέρας του Syros Tennis Holidays 2021

spot_img

Το Syros Tennis Holidays ανήκει στο παρελθόν όμως είναι νωπές οι στιγμές που ζήσαμε για ένα τετραήμερο καθώς επίσης και κάποια συμπεράσματα που είναι χρήσιμο και δίκαιο να τα αναφέρουμε.

Κατ΄αρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στον Βενέδικτο Πολίτη, στην Μάγδα Κυριακοπούλου και σε όσους συνεισέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο στην διοργάνωση που ήταν σαφώς καλύτερη από την περυσινή. Επίσης  στην ιδιοκτησία του Ξενοδοχείου “Ολύμπια” για την επένδυση που έκανε στην ανακατασκευή των γηπέδων, στην δημιουργία της καντίνας και γενικά στην εξυπηρέτηση όσων βρίσκονταν στην εγκατάσταση. Στον Δήμο Σύρου Ερμούπολης για την διάθεση και το Σαββατοκύριακο των γηπέδων του ΑΚΔΕ και την λυόμενη εξέδρα περιφερειακά των γηπέδων καθώς επίσης στην κοινότητα και στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Φοίνικα για τις υπόλοιπες εξυπηρετήσεις (καρέκλες κλπ).

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση των διοργανωτών και αν κρίνω από το γεγονός ότι οι περισσότεροι παρέμειναν στις θέσεις τους μέχρι να κλείσουν τα φώτα της γιορτής, πέρασαν καλά.

Στα πολύ ευχάριστα ήταν η παρουσία των Συριανών παιδιών στο βάθρο των νικητών   δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης. Η Φανή Ρούσσου, ο Ανδρέας Κοής, ο Γιώργος Κοκκόρης ο παλαιότερος Νίκος Κρυστάλλης αλλά και ο Μάνος  Κασιώτης εντυπωσίασαν.

Πληροφορήθηκα ότι η Κυριακή Πλυτά για να λάβει μέρος στο διπλό μικτό ήλθε γι αυτό το σκοπό από το Λονδίνο όπου εργάζεται.

Θα γκρινιάσω για άλλη μια φορά κλείνοντας για την ανεπάρκεια φωτισμού σε όλες τις κλειστές και ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού πλην του γηπέδου που παίζει ο Φοίνικας στο βόλεϊ και το νέο γήπεδο των Καμινίων. Γνωρίζω το κόστος, όμως αξίζει σε αυτές τις διοργανώσεις ο σωστός φωτισμός.

Αυτά και εύχομαι του χρόνου ακόμα καλύτερα…..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ