Τσάμης: «Βρισκόμαστε πάνω από μισό χρόνο σε αυτή τη κατάσταση, να βρεθεί λύση άμεσα»

Ο ηγέτης του Α.Ο. Μυκόνου, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία, Άγγελος Τσάμης πήρε θέση για την αποχή των αθλητών από τα παρκέ, ζητώντας άμεσα να βρεθεί μια λύση για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Η αγωνιστική αδράνεια στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας εκτός της Stoiximan Basket League συνεχίζεται ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ένας πολύπειρος αθλητής με πολλές παραστάσεις από τα ελληνικά και όχι μόνο γήπεδα, ο Άγγελος Τσάμης που αγωνίζεται φέτος στην ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου, πήρε θέση ζητώντας άμεσα την εύρεση της λύσης στην αποχή που υπάρχει.

Δείτε την ανάτρηση του Άγγελου Τσάμη:

«Καλησπέρα σε όλους σας .
Ονομάζομαι Άγγελος Τσαμης και είμαι παίκτης μπάσκετ της ομάδα της Μυκόνου .
Βρισκόμαστε ήδη στον 3ο μήνα αποχής μας απο τα γήπεδα και αυτό για εμάς είναι αποχή από την ίδια μας την ζωή .

Νομίζω ότι έχετε παρακολουθήσει και άλλους συναδέλφους μου να μιλούν για την πίεση την οποία δέχονται και οικονομικά μα πολύ περισσότερο ψυχολογικά .

Δεν θα αναλωθώ παραπάνω σε αυτό και θα σας πω ότι αν θελουμε, λύσεις υπάρχουν .
Πέρα από το γεγονός ότι δεν μιλάμε για αθλητές μόνο μπάσκετ που είναι ανενεργοί μα ακόμα περισσότερο και άλλων αθλημάτων που πραγματικά βιοπορίζονται από αυτό, θα πρέπει η κυβέρνηση να πέσει πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους .

Στις λύσεις λοιπόν, αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να βοηθήσει ομάδες με την κάλυψη των τεστ εξ΄ολοκλήρου θα μπορούσαν να μπουν στην όλη διαδικασία κ οι ΔΗΜΟΙ, συνεισφέροντας και αυτοί από την μεριά τους ώστε επιτέλους να έχουμε δράση στα γήπεδα .

Βάλτε λοιπόν και τους Δήμους στην όλη διαδικασία και τότε ίσως ξανά βρούμε το χαμόγελο μας. Πραγματικά όπως όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως να ακούσει από την κυβέρνηση ότι αίρονται μερικά μέτρα, έτσι και εμείς περιμένουμε βδομάδα με βδομάδα να μας πούνε ότι ξεκινάμε προπονήσεις ή ότι ανοίγουν γυμναστήρια.

Πάντα με γνώμονα το καλό και την υγεία μας και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα θα μπορέσουμε και εμείς να ζήσουμε .

Δεν μας σκοτώνει ο ιός μόνο, μας σκοτώνει ο φόβος και η αδράνεια στις λήψεις αποφάσεων στο τομέα μας.

Βρισκόμαστε πάνω από μισό χρόνο ζώντας αυτή τη κατάσταση και καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι θα πρέπει να ζούμε με αυτό.

Όπως σε όλους τους κλάδους επαγγελματικούς και μη βρέθηκαν λύσεις, επιζητούμε να βρεθεί λύση και σε εμάς και τώρα πια άμεσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: