Βραβεύτηκαν ο Αντώνης Μπουγιούρης ο Θοδωρής Βλάχος και η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου(φωτό)

spot_img

Δεν σταματούν οι διακρίσεις και οι επιτυχίες τους και είναι πολύ φυσικό να δέχονται τιμητικές βραβεύσεις. Αναφερόμαστε στον προπονητή της εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Θοδωρή Βλάχο για το ασημένιο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, στον Αντώνη Μπουγιούρη  για το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Laser Std και την αθλήτρια της δισκοβολίας Κρίστυ Αναγνωστοπούλου για τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα.  Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ.Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο Α’  υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Ισακόγλου Νικόλαος που εκπροσωπούσε τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος τους απένειμαν τιμητικές πλακέτες.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση:

Σε μια σεμνή τελετή βραβεύτηκαν ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Βλάχος Θεόδωρος για την διάκριση του στην Ολυμπιάδα ,η αθλήτρια της δισκοβολίας Κρίστυ Αναγνωστοπούλου για τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα και ο Αντώνης Μπουγιούρης για την διάκριση του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστιοπλοΐας!
Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και με πραγματικό ενδιαφέρον ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτακης και ο α υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Ισακόγλου Νικόλαος που εκπροσωπούσε τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος απένειμαν τιμητικές πλακέτες και μίλησαν για τις χαρές και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι αθλητές στο δρόμο για μια ολυμπιακή διάκριση. Νιώθουμε υπερηφάνεια που αυτοί οι άνθρωποι είναι λιμενικοί και τιμούν την πατρίδα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ