Ξεκινάει η Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων στη Σέριφο

spot_img

Ξεκινάει η Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων στη Σέριφο

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στην «καρδιά» της καλοκαιρινής σεζόν, ωστόσο στη Σέριφο φαίνεται πως δεν σταματούν τις εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Σερίφου πλέον έχει ανανεωμένο χλοοτάπητα, με την πολύτιμη συνεισφορά του προέδρου της ομάδας, Νίκου Μουστάκα, θέμα το οποίο αναδείξαμε σε προγενέστερο άρθρο μας, πριν από λίγες ημέρες.

Από την Τετάρτη ωστόσο, πλέον στη Σέριφο έχουν να υπερηφανεύονται για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί, πέρα από το Δημοτικό γήπεδο.

Η Εργολαβική σύμβαση που υπογράφηκε προ δύο ημερών, στα γραφεία του Δήμου Σερίφου, έχει να κάνει με τις εγκαταστάσεις του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ, αλλά και του γηπέδου ποδοσφαίρου 7×7, τα οποία και αυτά με τη σειρά τους, αναμένεται να αλλάξουν ριζικά όψη, προς το καλύτερο, το προσεχές διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό, είναι το πρώτο έργο που κατάφερε ο Δήμος Σερίφου να πάρει χρηματοδότηση, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν, μέχρι και την τελική υπογραφή της σύμβασης αυτής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ