“Ξέσπασε” ο Άγγελος Αργυρός: “Βαρέθηκα να ασχολούμαι με ΑΟΣ, Άγιαξ, Ελλάς και Πάγο, θέλω ασχολούμαι με Σύρο”

“Ξέσπασε” ο Άγγελος Αργυρός: “Βαρέθηκα να ασχολούμαι με ΑΟΣ, Άγιαξ, Ελλάς και Πάγο, θέλω ασχολούμαι με Σύρο”

Ο Άγγελος Αργυρός μέσω δημοσιεύματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την αντίληψή του και τα πιστεύω του για το ποδόσφαιρο της Σύρου, ευελπιστώντας πως οι παράγοντες της Σύρου τα επόμενα χρόνια θα ενωθούν για το καλό του νησιού και το ποδόσφαιρο του τόπου του.

Το δημοσίευμά του:

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω αυτά που θέλω να πω πιστεύω αν δεν κάνω την αρχή δεν θα γίνει από πουθενά! Ποδόσφαιρο ένα σπουδαίο άθλημα και ίσως το κορυφαίο.

Για εμένα δεν είναι απλά ένα χόμπι είναι ένα όνειρο είναι η ζωή μου να κλωτσάω μια μπάλα μπορώ να το κάνω κάθε μέρα όπως όλοι μας! Έδω στη Σύρο μπορώ να σας πω πως έχω σκεφτεί να σταματήσει έχω σιχαθεί αυτό το άθλημα όπως και πολύ άλλοι νομίζω. Ζω και αναπνέω να δω ένα νησί να είναι στο γήπεδο όπως παλιά που είχε 2.000 κόσμο και δεν έπεφτε Καρφίτσα θα ήθελα πολύ να ζούσα αυτό το συναίσθημα!

Η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνο ακόμα να ζήσω αυτό το συναίσθημα για κάποιους μπορει να είναι ασήμαντο αλλά για εμένα σημαντικό. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με ΑΟΣ με ΑΓΙΑΞ ΕΛΛΑΣ και ΠΑΓΟ θέλω να ασχολούμαι με τη Σύρο και το νήσι μου να το βλέπω να πρωταγωνιστεί σε όλη την Ελλάδα και να θαυμάζετε από τις άλλες ομάδες.

Και για να κλείσω θα πω ότι σέβομαι όλους τους ανθρώπους που στο τελευταίο επίπεδο του ποδόσφαιρου βάζουν τα χρήματα τους για να δουν κάτι καλύτερο και να δίνουν ένα χαρτζιλίκι σε εμάς που θα μπορούσαν κάλλιστα να μην μας έδιναν ούτε 50 Λεπτά η εκτίμηση που έχω για όλους τους συριανούς παράγοντες είναι μεγάλη και το λέω πολύ ειλικρινά μακάρι να αφήσουν το εγώ και κανένας άλλος να ρίξουν τον εγωισμός τους να τα βάλουν κάτω να αφήσουν τις ίντριγκες και τους τσακωμούς και να πάμε το νησί ένα βήμα μπροστά.

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ